top of page
Gebouw.jpg

Voordelige prijzen en een glimlach op je gezicht

 

Moto-Markt
Wij zijn Moto-Markt supermarkt/ tankstation. Met een klein team, die ervan houdt om een glimlach op jou gezicht te zetten. Vanaf de buitenkant zou je niet meteen denken dat er ook  zo’n gigantisch assortiment aanwezig is. Kom snel binnen een kijkje nemen. Bij de Moto-Markt kun je terecht als je op zoek bent naar voordelige prijzen en een goede service !!!
Er kan 24 uur per dag getankt worden. 

Over de Moto-Markt… Wist je dat een gemiddeld mens ongeveer 8,4 kg koffie per jaar drinkt en dat er zo’n wereldwijd 60 verschillende koffiebonen soorten bestaan. Gelukkig is er een gigantisch breed assortiment in koffie en thee van goede kwaliteit bij de Moto-Markt. Van Duitse merken tot Italiaans of heb je toch liever Nederlands. Wil je een koud drankje dan kun je ook bij de Moto-Markt terecht met keuze uit vele tientallen soorten frisdrank in blikjes, flessen of in een pak. Mocht je houden van een drankje met wat meer energie erin dan ben je bij de Moto-Markt op het goede adres. Monster, Red Bull, Blue Bastard of toch Slammers enzovoort. Voor een echte barbecue liefhebber hebben wij een lekker stukje vlees in de aanbieding afkomstig van de Duitse slager! Wil je nou bij dat malse stukje vlees een heerlijk sausje of een salade. Goed nieuws, dat hebben wij ook inclusief de heerlijke Hollandse Joppiesaus. Kom je erachter dat na alle voorbereidingen de houtskool of briketten ontbreken kunnen wij jou daarvan voorzien. Heb je een trouwe viervoeter waarvan het voer op is, geen nood!  Voor katten en honden heeft de Moto-Markt heerlijke brokjes en andere voeding. Dit is zomaar een greep uit ons veelzijdige assortiment. Komt het niet uit om ons te bezoeken maar wil je toch één van onze producten dan kunt je ook via onze webshop een online bestelling plaatsen.

 
Wil je dat jouw auto ook fris naar huis gaat? Kom dan naar onze Softwash.                    Je kunt deze vinden naast de Moto-Minimarkt

moto.gif
bottom of page